Nokialta uusi N97-lippulaivamallin toimintaa esittelevä video

Kesä lähestyy ja samalla myös Nokian uuden kosketusnäytöllisen N97-lippulaivamallin saapuminen kauppoihin lähenee. H-hetken lähestymisestä kertoo myös Nokian uusi esittelyvideo N97-mallista, jolla pyritään entisestään lisäämään kiinnostusta uutukaista kohtaan.

N97 on Nokian toinen massamarkkinoille suunnattu kosketusnäyttöpuhelin. Sen ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa 3.5 tuuman näyttö, QWERTY-näppäimistö ja viiden megapikselin kamera. Uutukainen sijoittuukin ominaisuuksiltaan huomattavasti korkeammalle, kuin viime syksynä esitelty 5800 XpressMusic -kosketusnäyttöpuhelin.

Nokia N97 -mallin arvellaan saapuvan myyntiin kesäkuun alussa noin 800 euron hintalapulla varustettuna.

4 kommenttia

 1. Miten voidaan väittää 800€ puhelinta massamarkkinoilel tarkoitetuksi? Ei lähelläkään.

 2. kyllä tää ”paksukainen” täytyy testata!!!

  ei aivan huono… jos nokia olisi ymmärtänyt muotoilun merkityksen 5-vuotta sitten se olisi tänä päivänä myös kosketusnäytöissä ykkönen (nyt samsung ym). esim: nokian N95 8 GB… etupuoli, kansi, näppäimet todella ok… MUTTA joku aina nokialla mättää… jos liukukannen ALAPUOLI olisi saatu n. puolet ohuemmaksi ja pari hyvää värivaihtoehtoa mustan lisäksi (esim ”nokian” punainen)… puhelin olisi ollut todella huipputuote. myyhän se nytkin… MUTTA!!!

  välillä todella tuntuu, että missä helvetissä ne suunnittelevat puhelimensa muotoilun…

  ps. ymmärrän, että joskus tekniikka vaatii tilaa mutta väitän, että nokialla ei osata ajatella niinpäin, että tehdään niin ohut kuin se teknisesti on mahdollista…

  t. osakkeenomistaja

 3. Haha, N97 muka ohut.

  Paksua puhetta.

  Tulee floppaamaan tuo laite.

 4. Mielenkiintoista nähdä hinta, jos nyt huhutaan, että HTC Touch Pro2 olisi jopa reilusti alle 700 euroa heti alussa. Pro2 kun pesee N97:n oikeastaan melkein kaikessa numeoissa ja on muutenkin ihan toista luokkaa IMHO.

  VESKU

Kommentointi on suljettu!