Suomalainen Zen Bound valittiin iPhonen parhaaksi peliksi

iPhone Zen Bound

Apple iPhone -puhelin ja iPod Touch -mediasoitin ovat onnistuneet keräämään taakseen vankan kehittäjäkunnan nopeassa aikataulussa sen jälkeen kun yhtiö esitteli App Store -kauppapaikan. App Storesta löytyy jo huima määrä erilaisia pelejä aina harrastelijoiden peleistä isojen pelitalojen tekeleisiin asti. Valikoima koostuu sekä ilmaisista että maksullisista peleistä.

Suomalaiset ovat myös kunnostautuneet kehittäjinä ja App Storesta löytyykin jo ihan mukavasti kotimaisia pelejä ja sovelluksia. Yksi kiinnostavimmista suomalaispeleistä on luultavasti Zen Bound, joka on nyt myös palkittu parhaana iPhone-pelinä tämän vuoden GDC-pelitapahtumassa. Suomalaispeli sai kehuja myös hyvästä äänimaailmastaan.

Zen Bound on erittäin erikoislaatuinen peli, jonka ideana kehittäjien mukaan ei ole ainoastaan suuren pistemäärän saalistaminen, vaan rentoutuminen. Pelissä käyttäjän tehtävänä on maalata puukappaleita köyden avulla, joka on kiinnitetty itse kappaleeseen.

Zen Bound -pelin on kehittänyt suomalainen Secret Exit. Peli löytyy App Storesta hintaan 3,99 euroa ja siitä löytyy lisää tietoa sen viralliselta kotisivulta.

Lähde: Tietokone