Tältäkö näyttää Windows Mobile 7?

Windows Mobile 7

Viime kuussa julkistettu Windows Mobile 6.5 -käyttöjärjestelmä ei ole vielä edes päätynyt myynnissä oleviin puhelimiin asti, mutta siitä huolimatta huhut seuraavan version ympärillä käyvät jo kovina. Yhtiö itse ei ole vielä seiskaversiosta antanut juurikaan mitään tietoa. Steve Ballmer tosin kommentoi jokin aika sitten, että Windows Mobile 7 on tulossa vuonna 2010, mutta sen enempää Microsoft ei ole uutukaisesta vielä paljastuksia tehnyt.

Nettiin on viime aikoina alkanut levitä kuvakaappauksia, joiden väitetään olevan Windows Mobile 7:n kehitysversiosta. Kuvien perusteella käyttöliittymä on todellakin kokemassa suuren muutoksen ja se näyttää jo tässä vaiheessa hyvin erilaiselta kuin aiemmat versiot. Yleisesti on arveltu, että seiskaversion myötä Windows Mobile tulee siirtymään entistä enemmän sormiystävällisempään suuntaan. Se on toki luonnollinen kehityssuunta, kun katsotaan mitä kilpailijat tekevät.

Lähde: IntoMobile

1 kommentti

  1. Tuossa on itseasiassa kuvakaappaus kahdesta itsenäisestä sovelluksesta ja niiden jostakin kehitysversiosta tai demosta: Marketplace ja Mese. Ne eivät hirveesti kerro itse käyttiksestä ja ko. sovelluksetkin kehittyvät hyvää vauhtia.

    Mutta aina kannattaa spekuloida. 🙂

Kommentointi on suljettu!