Motorola esitteli kosketusnäytöllisen Evoke QA4 -puhelimen

Motorola Evoke QA4

Motorola on viime aikoina ollut kohtalaisen hiljaa matkapuhelinmarkkinoilla, mutta nyt yhtiö on esitellyt varsin mielenkiintoisen puhelimen, joka kantaa nimeä Evoke QA4. Uutukainen noudattelee rakenteeltaan Samsung S8300 Ultra Touch -mallin jalanjälkiä yhdistämällä puhelimeen kosketusnäytön ja perinteisen numeronäppäimistön, joiden ansiosta puhelimella viestiminen on yhtiön mukaan entistä monipuolisempaa.

Puhelimen käyttöliittymä näyttää kuvien perusteella erittäin tyylikkäälle, mutta ikävä kyllä yhtiö ei antanut sen toiminnasta kovinkaan tarkkoja yksityiskohtia. Motorola kertoi ainoastaan, että Evoke QA4:n kotinäkymää on mahdollista personoida widgettien ja RSS-syötteiden avulla. Mukana on myös kunnollinen HTML-selain, joka mahdollistaa kuvien ja videoiden jakamisen.

Ominaisuuksiensa puolesta Motorola Evoke QA4 sijoittuu keskikastiin, vaikka ulkonäkö saattaisikin uumoilla hieman muuta. Sen ominaisuuksia ovat A-GPS, kiihtyvyysanturi, Bluetooth, musiikkisoitin, kahden megapikselin kamera ja 2.8 tuuman kosketusnäyttö, jonka tarkkuus on 240 x 400 pikseliä. Puhelin tukee CDMA- ja EVDO Rev A – yhteyksiä.

Uutukaisen mitat ovat 108 x 50.5 x 17.5 millimetriä ja painoa puhelimelta löytyy 128 grammaa.

Motorola Evoke QA4 saapuu myyntiin Yhdysvalloissa toisen neljänneksen aikana. Vielä ei tiedetä, tuleeko puhelimesta myöhemmin myös Euroopan markkinoille suunnattu versio.

Lähde: UnwiredView