Nokia Beta Labs esitteli mielenkiintoisen Nokia Photo Browser -kuvienselausohjelman

Nokia Beta Labs julkaisee tasaisin väliajoin mielenkiintoisia ohjelmia kokeilumielessä, joista osa päätyy myöhemmin osaksi Nokian puhelinten vakio-ohjelmistoa. Beta Labsin kautta julkaistujen ohjelmien kehityksen kannalta suurta roolia näyttelee käyttäjien palaute ja kehitysehdotukset.

Beta Labsin viimeisin uutuus on Nokia Photo Browser -kuvienselausohjelma, joka toimii tällä hetkellä ainoastaan Nokia 5800 XpressMusic -mallissa, josta löytyy Symbian S60 5th Edition -käyttöjärjestelmä. Ohjelmasta ollaan kuitenkin pian tuomassa myös ei-kosketusnäytöllisillä S60-puhelimilla toimiva versio.

Nokia Photo Browser on mielenkiintoisen näköinen ohjelma, joka hyödyntää 3D-efektejä ja tekee kuvien selaamisesta hieman tavanomaista tyylikkäämpää. Ohjelman ominaisuuksiin kuuluu suurennuslasi ja kasvojentunnistustekniikka, jonka ansiosta kuvassa olevien henkilöiden kasvoja on helppo selata.

Ohjelman voi ladata Nokia Beta Labsin sivulta.

1 kommentti

Kommentointi on suljettu!