Nokia E75 nyt saatavilla Suomessa

Nokian Communicator-tuoteperheen uusimmaksi jäseneksi mainostetun E75-älypuhelimen toimitukset Suomessa ovat alkaneet, kertoo Tietokone-verkkosivusto. Uutukainen saapui myyntiin Nokian Aleksanterinkadun myymälään jo eilen, mutta monin paikoin E75-mallin saatavuus on vielä varsin heikkoa. Se tulee kuitenkin paranemaan seuraavien päivien ja viikkojen aikana.

Nokia esitteli E75-mallin helmikuun puolessavälissä ja se sai heti osakseen suurta kiinnostusta. Yhtiön mukaan uuden puhelimen esikuvana toimi 9300-malli. Tavoitteena oli luoda kompakti älypuhelin, josta löytyy QWERTY-näppäimistö ja hyvät yhteydet.

E75-mallin ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa HSDPA, WLAN, Bluetooth, A-GPS, 3.2 megapikselin automaattitarkenteinen kamera ja 2.4 tuuman näyttö.

Uutukaisen hinta ennen veroja ja muita lisiä on 375 euroa. Nokian Online Kaupasta E75 lähtee 499 eurolla, mutta Hintavertailu.fi-sivuston mukaan puhelimen saa halvimmillaan itselleen 449 eurolla.