Samsungin ensimmäinen Android-puhelin markkinoille kesäkuussa?

Samsungin Google Android –käyttöjärjestelmään pohjautuvasta puhelimesta on huhuttu jo useita kuukausia. Olemme nähneet laitteesta suttuisen kuvankin, mutta itse yhtiön suusta Android-puhelimesta ei ole tähän mennessä kuultu oikeistaan mitään.

Aiempien tietojen mukaan Samsungin ensimmäinen Android-puhelin tultaisiin näkemään markkinoilla vasta vuoden toisella puoliskolla. Nyt kuitenkin Forbes on kuullut Samsungilta, että puhelin olisi saapumassa jo kesäkuussa. Samaisen sivuston tietojen mukaan korealaisvalmistajan ensimmäinen Google-puhelin ei tule myyntiin USA:ssa, vaan rapakon takana joudutaan odottamaan omaa Android-puhelinta hieman pidempään. Samsungin uutukainen on siis suuntaamassa ainakin Eurooppaan, joten on mahdollista, että se nähdään myös Suomessa tulevana kesänä.

Yhdysvaltojen markkinoille Samsungilla on tälle vuodelle suunnitteilla kaksi Android-puhelinta, jotka tulevat ilmeisesti myyntiin yksinoikeudella tietyn operaattorin kautta. Luultavimmin nämä operaattorit ovat Sprint ja T-Mobile.

Korealaisvalmistajan tavoitteena on muokata Androidin käyttöliittymää paremmin yhtiön tarpeita vastaaviksi. Samsungin Android-puhelinten käyttöliittymän voidaankin olettaa eroavan hyvin paljon muun muassa HTC:n Google-puhelimista.

Lähde: UnwiredView