Nokia N97 tulossa markkinoille myös pinkkinä?

Nokia N97 pinkki

Nokian tulevasta N97-lippulaivamallista leviää netissä mielenkiintoisia kuvia, joissa puhelin esiintyy väritykseltään pinkkinä. Kuvat on bongattu yhdysvaltalaisen viestintäkomissio FCC:n dokumenteista, joten niiden aitoutta ei tarvitse suuremmin arvuutella. Epäilyksiä herättää kuitenkin puhelimen väritys, joka saattaa olla ainoastaan huonon valaistuksen aikaansaannosta. Niin tai näin, olisi joka tapauksessa hienoa, jos Nokia toisi lippulaivamallistaan myyntiin myös hieman erikoisemmalla värityksellä varustetun version.

Nokia N97 –malli on Symbian S60 5th Edition –käyttöjärjestelmään pohjautuva puhelin, jonka pitäisi saapua myyntiin kesällä. Puhelimen ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa 3.5 tuuman kosketusnäyttö, HSDPA, 32 gigatavun sisäinen muisti, WLAN ja viiden megapikselin kamera. FCC:n dokumenteista selviää myös, että uutukainen on varustettu sisäisellä kompassilla ja FM-lähettimellä.

Lähde: EdgadgetMobile

1 kommentti

  1. Voisin kuvitella, että nämä Nokian proto -mallit on ton värisiä. Koska ne on hiukan helpompi bongata jos joku myy ton väristä jossain eBay:ssä..

Kommentointi on suljettu!