Sony Ericsson esitteli S312-kamerapuhelimen

Sony Ericsson S312

Sony Ericsson esitteli tänään halvempaan hintapäähän sijoittuvan S312-kamerapuhelimen, jossa keskitytään megapikseleiden sijaan nopeaan ja helppoon kuvaamiseen. Puhelimesta löytyy muun muassa erillinen videokuvauspainike, jolla pääsee suoraan videokuvaustilaan. Uutukaisen kehutaankin olevan hetkessä valmis kuvaamiseen, joten sillä yllättävien tilanteiden taltioiminen on helppoa.

Sony Ericsson S312 -mallin kamerasta löytyy kaksi megapikseliä. Puhelimen varustukseen kuuluvat myös kuvien korjailuun soveltuva Photo fix -ohjelma, kuvablogitoiminto ja valaistut kuvauspainikkeet.

Kuvausominaisuuksien lisäksi Sony Ericssonin uutuus on varustettu musiikkisoittimella, Bluetoothilla, FM-radiolla ja kahden tuuman näytöllä, joka toistaa 262144 väriä ja on tarkkuudeltaan 176 x 220 pikseliä. S312 on kooltaan 110 x 46 x 12.5 millimetriä ja se painaa 80 grammaa.

Sony Ericsson S312 tulee saataville sinisenä ja hopeisena toisen neljänneksen aikana.