Sony Ericsson W205 – Edullinen musiikkipuhelin

Sony Ericsson W205

Japanilaisruotsalainen matkapuhelinvalmistaja Sony Ericsson esitteli eilen S312-mallin ohella myös toisen uutuuden, joka kantaa mallinimeä W205. Uutukainen sijoittuu Walkman-malliston halvimpaan päähän tarjoten musiikkisoittimen lisäksi myös muun muassa FM-radion. Yhtiössä W205-mallia mainostetaan loistavaksi puhelimeksi niille, jotka eivät ole koskaan aiemmin omistaneet Walkman-puhelinta.

Sony Ericsson W205 -mallista löytyy tuki useille puhelinmuistioille, jonka ansiosta puhelinta voi lainata esimerkiksi perheenjäsenille, ilman että yhteystiedot sotkeutuvat keskenään.

Muilta osin uutukainen ei tarjoa mitään erikoista. Siitä löytyy muun muassa 1.3 megapikselin kamera, Bluetooth ja 1.8 tuuman näyttö, joka toistaa 65536 väriä ja tarjoaa 128 x 160 pikselin tarkkuuden. W205 on kooltaan 92 x 47 x 16.4 millimetriä ja se painaa 96 grammaa.

Sony Ericsson W205 tulee saataville tämän vuoden kolmannella neljänneksellä.

8 kommenttia

  1. MIKS ihmeessä täällä ei lue tän puhelimen hintaa?!?

    1. Koska Sony Ericsson ei sitä lehdistötiedotteessaan kertonut. Hinnan voisi arvella asettuvan jonnekin 100 euron tuntumaan.

    2. hinta on i-versiolla jotai 129 tai jotai mut tolla vanhalla on suunnillee 60€

  2. miks siinä ei kerrota mitään muistista tai muistikorttipaikasta??

  3. Ite ostin kyseisen puhelimen Italiasta, hintaa oli 89,9e. Siinä on muistikorttipaikka ja se tukee enintään 2 gigan M2-muistikortin. Muutaman päivän käytön jälkeen oon kyllä tyytyväinen.

  4. Saa, esim, verkkokauppa.com myy tätä 80€ liikkeitä muunmuassa oulussa,ruoholahdessa ja pirkkalassa bauhauksen vieressä, itse aion mennä ostamaan tuon, mutta voisiko joku vastata että tuleeko kortti mukaan ? :oo

  5. tietenkää tuu korttia mukaan, 5mb sisästä ja siitä voi laajentaa 2GB.

Kommentointi on suljettu!