Sony Ericssonilta tulossa kaksi Android-kamerapuhelinta?

Sony Ericsson Cyber-Shot

Japanilaisruotsalainen Sony Ericsson on yksi niistä matkapuhelinvalmistajista, jonka tiedetään kehittelevän Google Android -käyttöjärjestelmään pohjautuvaa puhelinta. Itse asiassa tulossa on kaksi puhelinta, ainakin jos viimeisimpään huhuun on uskominen. Huhun mukaan Sony Ericsson työstää nimillä CS5 ja CS8 kulkevia Android-pohjaisia Cyber-shot-kamerapuhelimia.

Puhelinten ominaisuuksista ei tiedetä vielä paljoakaan. Mallinimien perusteella kuitenkin arvellaan, että ensimmäinen malli on varustettu viiden megapikselin kameralla ja toinen kahdeksan. CS5 ja CS8 tullaan varmastikin myös varustamaan muun muassa kasvojentunnistustekniikalla, Smile Shutter -ominaisuudella ja Photo Fix -ohjelmalla, jotka ovat Cyber-shot-puhelinten vakiotavaraa.

Vaikuttaa siltä, että Sony Ericssonin loppuvuoden mallisto saattaa muodostua hyvinkin mielenkiintoiseksi. Tuloillaan pitäisi olla ennen vuotta 2010 ainakin 12 megapikselin kameralla varustettu Idou ja ehkäpä myös yllä mainitut Android-puhelimet. Erittäin mielenkiintoista nähdä, miten Sony Ericssonin mallisto kehittyy vielä tämän vuoden aikana.

Lähde: IntoMobile