Toshibalta tulossa lisää 4.1 tuuman kosketusnäytöllä varustettuja puhelimia?

Toshiba RoadMap

Japanilainen Toshiba oli alkuvuodesta paljon julkisuudessa esiteltyään massiivisella 4.1 tuuman kosketusnäytöllä varustetun TG01-mallin. Kyseessä on yhden gigahertsin Qualcomm Snapdragon -prosessorilla ja Windows Mobile 6.1 -käyttöjärjestelmällä varustettu puhelin, jonka pitäisi rantautua ainakin Saksaan tänä kesänä.

Uutukainen ei ole siis vielä edes myynnissä, mutta se ei estä huhuja jo sen seuraajista. Netissä leviää nimittäin kuvia Toshiban roadmapistä, jossa esiintyvät mallit TG02 ja TG03. Tämän hetkisten tietojen mukaan molemmat malleista on varustettu 4.1 tuuman näytöllä, yhden gigahertsin prosessorilla ja Windows Mobile 6.5 -käyttöjärjestelmällä.

Toshiba TG02:sta pitäisi löytyä yllä mainittujen ominaisuuksien lisäksi myös HSDPA, GPS ja 3.2 megapikselin kamera. Puhelimen huhutaan olevan myös roiskeveden kestävä.

TG03:sta tulisi sen sijaan löytyä viiden megapikselin kamera ja ilmeisesti myös HSDPA ja GPS.

Markkinoille uutukaisia voitaneen odottaa loppuvuodesta, jos huhu osoittautuu oikeaksi.

Lähde: IntoMobile

2 kommenttia

  1. Kuka olisi uskonut pari vuotta sitten, että Toshiba pystyy valmistamaan tyylikkäitä huippupuhelimia, huippuominaisuuksilla ja vielä kosketusnäyttöjä.

    Tässä mallia nokialle, jolla kesti tosi kauan tajuta pelin henki, jos tajuavat vieläkään… siis kerran vielä; multimediakännykkä ei voi olla PAKSU JA PIENINÄYTTÖINEN… Uudet valmistajat menevät ohi hetkessä, koska siellä kännyköitä ei suunnitella Intiasa.

    Tässä se on: Toshiba TG01 4.1″ WVGA touchscreen ja vielä 9.9mm thick.

    t. osakkeenomistaja

  2. Saa olla aika hyvä akku ku on tuommonen näyttö ja 1GHz prossu. Kyllä siitä vähän pienemmästä näytöatä voi olla hyötyäki.

Kommentointi on suljettu!