HTC paljasti Touch Pro2- ja Touch Diamond2 -mallien hinnat

Taiwanilainen HTC esitteli helmikuussa pidetyssä Mobile World Congress 2009 -tapahtumassa uudet Touch Pro2– ja Touch Diamond2 -mallit. Molemmat puhelimista on varustettu Windows Mobile 6.1 -käyttöjärjestelmällä ja niistä löytyy päivitysoikeus myöhemmin tänä vuonna tulevaan Windows Mobile 6.5 -versioon.

Yhtiö ei helmikuussa vielä antanut vihiä uutukaisten hinnoista, mutta nyt julkaistussa tiedotteessa HTC paljasti puhelinten myyntihinnat Singaporessa. Niiden pohjalta voidaan varmastikin vetää johtopäätöksiä puhelinten hinnoista myös täällä Euroopassa.

HTC kertoo Touch Diamond2 -mallin hinnaksi 1088 Singaporen dollaria, joka vastaa noin 550 euroa. Touch Pro2 sen sijaan kustantaa 1328 Singaporen dollaria eli noin 670 euroa.

Hintatietojen pitäessä paikkaansa myös täällä Euroopassa vaikuttaa siltä, että HTC Touch Pro2 on sijoittumassa hinnaltaan huomattavasti edullisemmaksi kuin Nokian tuleva N97-lippulaivamalli. Sen hinnaksi on nimittäin arvioitu noin 800 euroa, joka voi saada monet harkitsemaan taiwanilaisvalmistajan puhelinta.

Touch Diamond2 -mallin odotetaan saapuvan myyntiin Euroopassa toisen vuosineljänneksen aikana. Touch Pro2 -mallin pitäisi löytyä kaupoista alkukesästä.

Lähde: HTC

2 kommenttia

  1. Tietääkö kukaan onko tähän tullut mitään päivitystä ”Touch Pro2 -mallin pitäisi löytyä kaupoista alkukesästä.”?

    1. Tiedustelin asiaa matkapuhelintukku Brightpointilta, joka lähettää myös suomenkieliset HTC:n lehdistötiedotteet medioille. Sieltä kerrottiin, että Touch Pro2 on tulossa viimeisimmän arvion mukaan myyntiin Suomessa viikkojen 23 ja 24 aikana.

Kommentointi on suljettu!