Nokia Photo Browser nyt myös S60 3rd Edition -puhelimille

E75 Nokia Photo Browser

Nokia Beta Labs on tuonut vastikään esitellystä Nokia Photo Browser -kuvienselausohjelmasta uuden version, joka toimii myös ei-kosketusnäytöllisillä S60-puhelimilla. Aivan kaikki S60-puhelimet eivät kuitenkaan ole tuettuina, sillä ohjelma vaatii toimiakseen S60 3rd Edition -käyttöliittymän, joka on varustettu Feature Pack 1- tai Feature Pack 2 -laajennuksella. Aiemmin ohjelma oli saatavilla ainoastaan Nokia 5800 XpressMusic -mallille, josta löytyy S60 5th Edition -käyttöliittymä.

Nokia Photo Browser on ohjelma, joka tekee puhelimessa olevien kuvien selaamisesta hieman tavanomaista hienompaa. Ohjelma hyödyntää 3D-efektejä ja kiihtyvyysanturia. Sillä onnistuu myös kuvien zoomaaminen.

Ohjelma löytyy Nokia Beta Labsistä.

1 kommentti

  1. Näyttäis toimivan myös E51, tosin aika hitaasti. Asennusohjelma ilmoitti, että puhelimesi ei ole tuettu. Kuittasin ok ja asentui silti.

Kommentointi on suljettu!