Sony Ericssonilta uusia Entertainment Unlimited -puhelimia 28. toukokuuta

Sony Ericsson vihjaisi tulostiedotteensa yhteydessä, että yhtiöltä on odotettavissa uusia Entertainment Unlimited -puhelimia 28. toukokuuta. Entertainment Unlimited kuvastaa Sony Ericssonin näkemystä tulevista puhelimista, joissa yhdistyvät muun muassa Walkman-musiikkiominaisuudet ja Cyber-shot-kamera. Konsepti esiteltiin maailmalle helmikuussa yhdessä Sony Ericsson Idou -kosketusnäyttöpuhelimen kanssa.

Yhtiö ei kertonut tarkemmin tulevista puhelimista, mutta Entertainment Unlimited -konseptin huomioon ottaen luvassa on varmastikin huippuominaisuuksin varustettuja puhelimia. Ehkäpä tulossa on huhutut CS5- ja CS8-mallit, joiden arvellaan pohjautuvan Google Android -käyttöjärjestelmään.

Sony Ericssonin vuoden 2009 loppupuolisko alkaa kuulostamaan koko ajan vain mielenkiintoisemmalta. Tämän hetkisen tiedon valossa odotettavissa on ennen vuoden loppua useita huippuluokan malleja. Toivottavasti yhtiö pysyy aikataulussa ja saa ainakin Idoun myyntiin ennen vuotta 2010.