LG esitteli Viewty Smart -kosketusnäyttöpuhelimen

LG Viewty Smart

Korealainen LG on virallisesti esitellyt Viewty Smart (GC900) -kosketusnäyttöpuhelimen, joka on jatkoa jo 6.5 miljoonaa kappaletta myyneelle Viewty-mallille. Kyseessä on tyylikäs ja huippuominaisuuksin varustettu puhelin, jossa pyörii yhtiön oma S-Class UI -käyttöliittymä.

Uutukaisen mielenkiintoisimpiin ominaisuuksiin kuuluvat kahdeksan megapikselin kamera ja kolmen tuuman näyttö, jonka tarkkuus on 800 x 480 pikseliä. Megapikseleiden lisäksi kamerasta löytyy ISO-1600-herkkyys, LED-salama, kasvojentunnistustekniikka, geotag-ominaisuus ja mahdollisuus tallentaa DVD-tasoista videokuvaa. Mukana kerrotaan olevan myös Intelligent Shot Mode -kuvaustila, jossa kameran kehutaan osaavan arvioida kuvausolosuhteet ja säätää asetukset automaattisesti niitä vastaaviksi.

LG Viewty Smartin muita ominaisuuksia ovat HSDPA, WiFi, A-GPS, 1.5 GB:n sisäinen muisti ja microSD-muistikorttipaikka.

Puhelin on ainoastaan 12.6 millimetriä paksu ja sen hehkutetaankin olevan markkinoiden ohuin kahdeksan megapikselin kamerapuhelin.

LG Viewty Smart saapuu kauppoihin Euroopassa toukokuun aikana.

2 kommenttia

Kommentointi on suljettu!