LG:n matkapuhelinten myynti laski ensimmäisellä neljänneksellä

Maailman kolmanneksi suurin matkapuhelinvalmistaja LG joutui osavuosikatsauksessaan toteamaan, että myös sen matkapuhelinten myynti on alamäessä huonosta taloustilanteesta johtuen. Korealaisvalmistaja kertoo matkapuhelintoimitusten laskeneen vuositasolla seitsemän prosenttia. Yhtiö uskoo kuitenkin pystyvänsä kääntämään käyrän nousuun kevään aikana.

LG myi ensimmäisen neljänneksen aikana 22.6 miljoonaa puhelinta, joka on 12 prosenttia vähemmän viime vuoden loka-joulukuuhun verrattuna. Yhtiö kehuu keskihintaisten puhelinten, kuten LG Cookie– ja LG KS360 -mallien myynnin pysyneen hyvänä.

Yhtiö odottaa matkapuhelinmarkkinoiden laskevan yli 10 prosenttia tämän vuoden aikana. Oman myynnin LG sen sijaan ennustaa kasvavan toisen neljänneksen aikana yli 10 prosenttia.