Nokia julkisti uuden ohjelmistopäivityksen 5800 XpressMusicille

Nokia on julkaissut jälleen uuden ohjelmistopäivityksen suositulle 5800 XpressMusic -kosketusnäyttöpuhelimelle. Päivitys kantaa versionumeroa 21.0.025 ja sen voi ladata puhelimeen käyttämällä Nokia Software Updater -sovellusta. Lisää ohjelmistopäivityksen suorittamisesta voi lukea Nokian viralliselta kotisivulta.

21.0.025-ohjelmistoversion tuomista uudistuksista ei ole saatavilla tarkkaa listaa, mutta useat käyttäjät ovat kommentoineet puhelimen yleisen nopeuden parantuneen huomattavasti. Nettiselaimen sanotaan toimivan nyt paremmin ja kamerasovelluksen nopeuden kehutaan parantuneen. Tämän hetkisen tiedon valossa näyttääkin siltä, että Nokia on keskittynyt uudella päivityksellä parantamaan erityisesti puhelimen käyttömukavuutta, eikä lisäämään siihen uusia ominaisuuksia.

Päivitys ei ole vielä saatavilla kaikkiin Nokia 5800 XpressMusic -malleihin. Yhtiöllä on nimittäin useilla eri product code -tunnisteilla kulkevia versioita ja päivitys ilmestyy niihin hieman eri aikataulussa.

7 kommenttia

  1. Ehkäpä. Outoa, että päivitys ei tule kerralla saataville kaikille 5800 XpressMusic -puhelimille.

 1. Ehkä tuo päivityksen ilmestymisen porrastus vähentää NSU-palvelinten kuormituspiikkiä. Siinä säästää? 🙂

 2. Hieno homma!
  Päivitin ohjelmiston Nokia Updaterin avulla. Sujui ilman ongelmia. Ja puhelin meni täysin pimeäksi
  & mykäksi.
  Eli hieno homma!

 3. Minä päivitin juuri puhelimeni.. ja outoja tapahtuu, kun valkoinen valo alkoi vilkahtelemaan, vaikkei mitään viestejä tai puheluita ole tullut. Mistähän johtuu, onko kellään muulla samanlaista kokemusta päivityksen jälkeisestä ajasta..?

  1. Saman huomasin.Mene:Asetukset->puhelin->merkkivalot->V.tilan sykk.valo ja sieltä se pois.

 4. päivitys sekoitti kännyn . netti pätkii.puhelut katkee kesken kaiken . vaihdan nokian pois enkä takuulla enää hanki nokiaa..

Kommentointi on suljettu!