Nokia julkaisi Green Explorer -palvelun

Nokia Beta Labs on julkaissut viime aikoina useita uusia testipalveluita ja -ohjelmia. Uusimpia Beta Labsin julkistuksia ovat muun muassa Nokia Photo Browser -kuvienselausohjelma ja Easy Meet -palvelu, jossa käyttäjät voivat jakaa tuttavien ja työkavereiden kesken esimerkiksi kuvia ja äänitiedostoja.

Beta Labsin uusin julkistus on Easy Meetin tavoin netissä toimiva palvelu, joka vaatii toimiakseen rekisteröitymisen. Palvelu on nimeltään Green Explorer. Sen perusajatuksena on antaa käyttäjille ekovinkkejä ja mahdollistaa tiedon jakaminen käyttäjien kesken.

Vinkkien lisäksi Green Explorer -palvelu osaa ehdottaa parasta tapaa päästä paikasta a paikkaan b. Se osaa laskea kunkin kulkutavan hinnan ja siitä aiheutuvat hiilidioksidipäästöt. Green Explorer näyttää käyttäjälle myös viimeisimmät ekouutiset ympäri maailmaa.

Green Explorerista löytyy oma versionsa sekä PC:lle että matkapuhelimille. Palveluun pääsee käsiksi täältä.