Samsung esitteli virallisesti Android-pohjaisen i7500-mallin

Samsung i7500

Korealainen Samsung on ensimmäisenä kolmesta suurimmasta matkapuhelinvalmistajasta esitellyt virallisesti Google Android -pohjaisen puhelimen. Kyseessä on mallinimellä i7500 kulkeva puhelin, joka saapuu kauppoihin syyskuussa.

Samsung on yksi Open Handset Alliancen vanhimmista jäsenistä ja on tehnyt aktiivisesti työtä, jotta se voi julkistaa markkinoiden innovatiivisimman Android-puhelimen”, kertoo JK Shin, Samsungin matkapuhelinten tuoteryhmän johtaja.

Samsung i7500 on 3,2 tuuman OLED-kosketusnäytöllä varustettu multimediapuhelin, joka tarjoaa nopeat tiedonsiirtoyhteydet ja tukuittain Googlen suosittuja palveluita. Puhelimen ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa HSPA, WiFi, GPS, Bluetooth, viiden megapikselin kamera, kahdeksan gigatavun sisäinen muisti ja muistikorttipaikka.

Puhelimen palveluvalikoimaan kuuluvat Googlen hakukone, Google Maps, GMail, YouTube, Google Calendar ja Google Talk. Integroitu GPS-vastaanotin ja Google Maps toimivat saumattomasti yhdessä, jolloin käyttäjä saa puhelimeensa monipuoliset paikannuspalvelut kuten My Locationin, Google Latituden, Street View:n, paikalliset haut ja yksityiskohtaiset reittikuvaukset. Lisää sovelluksia uutukaiseen voi ladata Android Market -ohjelmistokaupasta.

Kokoa Samsung i7500 -mallilta löytyy 115 x 56 x 11,9 millimetrin verran.