Opera Mini -selaimen käyttö kasvaa hurjaa vauhtia

Opera kasvaa

Norjalainen Opera kehuskelee viimeisimmässä tiedotteessaan kännykkäselaimensa käyttäjämäärän hyvää kasvua. Yhtiö kertoo, että sen Opera Mini -selaimella oli maaliskuussa 23 miljoonaa käyttäjää, joka on 12,1 prosenttia enemmän kuin helmikuussa ja peräti 157 prosenttia enemmän vuoden takaiseen verrattuna.

Käyttäjämääriä nopeammin kasvaa kuitenkin selaimella tehdyt sivulataukset, joka kertoo entistä aktiivisemmista mobiilisurffaajista. Helmikuusta maaliskuuhun sivulataukset kasvoivat 17,4 prosenttia ja vuositasolla ne lisääntyivät huimat 255 prosenttia.

Opera Mini on osoittautunut erittäin vahvaksi niillä alueilla, joissa Internet on vielä varsin uusi asia. Siitä kertoo muun muassa se, että Nigeria tiputti Saksan Minin Top 10 -maiden listalta.

1 kommentti

  1. opera mini rokkaa…jos kännykän oma selain toimii hitaasti, tai jos ei ehdi koneelle:-)

Kommentointi on suljettu!