Saunalahti tuo markkinoille HTC Magic Android-puhelimen

Saunalahti HTC Magic

Teleoperaattori Saunalahti on tuomassa markkinoille Google Android -käyttöjärjestelmään pohjautuvan HTC Magic -älypuhelimen. Saunalahti ei ole vielä julkaissut aiheesta virallista tiedotetta, mutta suomalaisella matkapuhelinfoorumi.fi-sivustolla kerrotaan mainoksesta, jossa Saunalahti esittelee Androidilla varustettua HTC Magic -puhelinta. Virallisen lanseerauksen voidaan siis odottaa tapahtuvan aivan lähiaikoina.

Yllä olevasta mainoksesta on luettavissa, että Magic on tulossa myyntiin toukokuussa ja aluksi se on ilmeisesti saatavilla ainoastaan Saunalahdelta. Puhelinta mainostetaan iPhonen kilpailijana ja selvästi sitä edullisempana vaihtoehtona.

Taiwanilainen HTC esitteli Magic-mallin helmikuussa. Se on 3.2 tuuman kosketusnäytöllä varustettu Google-puhelin, jonka ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa HSDPA, GPS, Bluetooth, WiFi, 3.2 megapikselin automaattitarkenteinen kamera ja microSD-muistikorttipaikka.

5 kommenttia

  1. Muuten kiva, mutta en pidä yhtään tuon muotoilusta, ainakaan kuvien perusteella. Toki haluaisin päästä hypistelemään.

  2. Suomi kyllä tarvitsisi kipeästi lakia joka takaisi puhelinmallien saatavuuden myös ilman kytkyä ilman sitoumuksia operaattoreihin… Pitäisikö tästä tehdä jonkinlainen adressi?

    1. Kannatan! Puhelin tulisi saada kohtuulliseen hintaan myös ilman liittymää.

  3. Mutta parempi että Saunalahti kuin Sonera! Itseasiassa paljon parempi.

Kommentointi on suljettu!