Nokia julkisti N97-lippulaivamallin yksityiskohtaiset tekniset tiedot

Nokia on julkaissut tämän vuoden ensimmäisellä puoliskolla myyntiin saapuvan N97-lippulaivamallin yksityiskohtaiset tekniset tiedot. Puhelimen ominaisuudet ovat toki olleet tähänkin asti varsin hyvin tiedossa, mutta nyt muun muassa N97-mallin sisällä tykyttävästä prosessorista on saatu tarkempaa tietoa.

Nokian lippulaivamallin sisältä löytyy 5800 XpressMusic -mallista tuttu ARM 11 -suoritin. Megahertsejä uutukaisesta löytyy 434, joka on 65 megahertsiä enemmän kuin 5800 XpressMusicissä.

Puhelimen edestä löytyvä kamera on tarkkuudeltaan 640 x 480 pikseliä. Siinä suhteessa on myös tapahtunut kehitystä 5800 XpressMusiciin verrattuna, jonka etukameran tarkkuus on ainoastaan 320 x 240 pikseliä.

Uutukaisesta löytyy myös tukuittain erilaisia sensoreita, kuten kiihtyvyysanturi, valoisuudentunnistin ja etäisyydentunnistin. N97 on myös varustettu kompassilla.

Lisää Nokia N97:n ominaisuuksista voi lukea Nokian kotisivulta.

3 kommenttia

  1. Tietysti kosketusnäyttöisessä puhelimessa on etäisyydentunnistin, mutta huomasitko ”Magnetometer Sensorin”? Tämähän se varsinainen yllätys on eikä tarkentunut kakkoskamera. Prosessori on muuten ARM 11 ei, AMR… 🙂

  2. Antaako tuo magnetometer ymmärtää, että N97:ää voi käyttää miinaharavana?! 😀

  3. Epäilempä että kompassin takia tuollainen ominaisuus..

Kommentointi on suljettu!