Nokia avasi N97-lippulaivamallille oman sivuston

Nokia N97 valikko

Nokia on avannut kesällä myyntiin tulevalle N97-mallille oman nettisivuston, jonka kautta uutukaisen ominaisuuksiin pääsee tutustumaan entistäkin paremmin. Sivustolla pääsee muun muassa kokeilemaan aloitusnäkymän muokkaamista ja harjoittelemaan Ovi Store -ohjelmistokaupan käyttöä.

Sivuston avauksen ohella Nokia on myös aloittanut N97-mallin ennakkotilaukset muutamien maiden Online Store -kaupoissa. Suomen Online Kauppaan uutukainen ei ole vielä saapunut ennakkotilattavaksi, mutta esimerkiksi Ruotsin ja Italian kaupoista se jo löytyy. Nokian Ruotsin Online Kaupassa N97 kustantaa noin 750 euroa.

N97 on viime joulukuussa esitelty Symbian S60 5th Edition -pohjainen älypuhelin. Sen ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa HSDPA, WLAN, A-GPS, 3,5 tuuman kosketusnäyttö ja viiden megapikselin kamera.