Uusi Nokia E52 tarjoaa pitkät toiminta-ajat

Nokia E52

Nokia esitteli tänään Varsovassa uuden E52-älypuhelimen, joka tarjoaa muun muassa hyvät datayhteydet ja erittäin pitkät toiminta-ajat. Nokia E52 on rakenteeltaan ohut ja ulkoisesti se muistuttaa hyvin paljon helmikuussa julkaistua E55-mallia.

Nokia on panostanut E52-mallissa erityisesti toiminta-aikoihin. Yhtiön antamien tietojen mukaan puhelimen valmiusaika on huimat 23 päivää ja puheaikakin erittäin mukavat kahdeksan tuntia.

Uutukaisen ominaisuuksiin kuuluvat HSDPA, HSUPA, WLAN, A-GPS, 3,2 megapikselin kamera, 2,4 tuuman näyttö ja microSD-muistikorttipaikka. Puhelimen mukana toimitetaan yhden gigatavun muistikortti ja 60 päivän kokeilulisenssi Files on Ovi -palveluun.

Nokia E52 on varustettu myös hyvillä sähköpostiominaisuuksilla. Siitä löytyy tuet muun muassa Nokia Messaging-, Mail for Exchange- ja IBM Lotus Notes Traveller -sovelluksille.

Puhelin tulee myyntiin vuoden toisella puoliskolla. Hintaa uutuudelle kertyy ennen veroja ja muita lisiä noin 245 euroa.

Lähde: Nokia Conversations

1 kommentti

  1. Vaikka luvattuihin aikoihin ei koskaan elävässä elämässä päästä, niin on tässä kyllä sen verran hyvin ominaisuudet ja muoto kohdillaan että korvannee heittämällä vanhat kapulat.

    Vanhoista on kokeiltu omassa ja firman käytössä 6267, E51, E90 ja puhelinliikkeen myyjänä monta muutakin. Ainoastaan Commarin akku, laskuteho ja äly riittivät, muista loppui aina joku kesken. Harmi vain että oli halko. E52 vaikuttaa vihdoin tämän vuosikymmenen puhelimelta.

    Tuolta saa lisää speksejä: http://www.forum.nokia.com/devices/E52. Teknisesti muistuttaa paljonkin 6710 Navia, toista omaa ennakkosuosikkia.

Kommentointi on suljettu!