Virallinen esittelyvideo Google Android 1.5 -päivityksestä

Google Android -mobiilikäyttöjärjestelmän 1.5-versiosta on julkaistu virallinen esittelyvideo, jossa käydään läpi tulevan päivityksen tuomia uusia ominaisuuksia. Uuden käyttöjärjestelmäversion mielenkiintoisimpiin uudistuksiin kuuluvat virtuaalinen näppäimistö ja Stereo Bluetooth A2DP -tuki, joista ensi mainitun toimintaa esitellään myös yllä olevassa videossa.

Virtuaalinäppäimistö toimii sekä vaaka- että pystytasossa. Sitä voi käyttää kaikissa ohjelmissa kolmansien osapuolien tuotokset mukaan luettuina.

Android 1.5:stä löytyy myös videokuvaustuki ja erityinen jako-ominaisuus, jonka kautta puhelimella kuvatut videot voi lähettää suoraan esimerkiksi YouTube-palveluun.

Tietojen mukaan Google Android 1.5 saapuu T-Mobile G1 -puhelimen käyttäjille ensi viikolla.

Lähde: IntoMobile

3 kommenttia

  1. Mulle tuli jo tänään päivälla popup ilmoitus saatavasta päivityksestä. Hyväksyin sen ja nyt käytetään jo android 1.5:ttä. Mitään ongelmia ei luonnollisesti ole ilmennyt. Ei kauheesti ole vielä ehtinyt testaamaan, mutta ulkoasu on selvästi parantunut (ei kyllä ollut paha ennenkään). Paljonhan tässä muutoksia on! 🙂

    1. Täytyy kyllä myöntää, että hyvältähän tuo alkaa näyttää. Toivottavasti tässä jossain vaiheessa pääsen itsekin testailemaan Androidia 🙂

  2. Löyty youtubesta tuo video jonka se äijä kuvas! 😀

Kommentointi on suljettu!