Microsoftilta Facebook-sovellus Windows Mobile -puhelimille

Facebook Windows Mobile

Microsoft on esitellyt Windows Mobile 6 -puhelimissa toimivan Facebook-sovelluksen, joka helpottaa suositun yhteisöpalvelun käyttöä matkapuhelimella. Uusi sovellus on ladattavissa Windows Mobilen viralliselta kotisivulta täysin ilmaiseksi.

Windows Mobile -älypuhelimiin suunnatun Facebook-sovelluksen keskeisin ominaisuus on oman tilan päivitysmahdollisuus. Sen lisäksi sillä onnistuu myös oman profiilin muokkaaminen, viestien lähettäminen kavereille ja puheluiden tekeminen kaverilistalla oleville henkilöille. Kamerapuhelimen omistajat voivat myös lähettää puhelimella otetut kuvat ja videot suoraan Facebookiin.

Kyseessä on siis täysiverinen Facebook-ohjelma, joka on varmastikin mieluinen lisä monien Windows Mobile -käyttäjien ohjelmavalikoimaan.

1 kommentti

  1. Näyttäisi toimivan ainakin iPaq 614:cllä kohtuullisen hyvin.
    Hidasteli hieman kuvaa otettaessa ja ladattaessa suoraan naamaan.

Kommentointi on suljettu!