Nokia aloitti N97-mallin ennakkotilausten vastaanottamisen

Maailman suurin matkapuhelinvalmistaja Nokia on aloittanut tulevan huippumallinsa ennakkotilausten vastaanottamisen. Nokia N97 löytyy Nokia Online Kaupasta 729 euron hintaan ja sen toimitusten odotetaan alkavan kesällä. Tarkkaa päivää Nokia ei ole vielä suostunut kertomaan.

Nokia N97 on 3,5 tuuman kosketusnäytöllä varustettu älypuhelin, joka perustuu 5800 XpressMusic -mallin tavoin uuteen Symbian S60 5th Edition käyttöliittymään. Sen ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa HSDPA, WLAN, A-GPS, viiden megapikselin kamera ja QWERTY-näppäimistö.

Uutukainen on ensimmäinen Nokian puhelin, josta löytyy valmiina uusi Ovi Store -ohjelmistokauppa. Sen kautta käyttäjät pääsevät lataamaan Symbian S60- ja Series 40 -puhelimiinsa sovelluksia, kuten pelejä ja hyötyohjelmia.

3 kommenttia

  1. Ja tarkennuksena, Noksun verkkokauppa KAATUI koska halukkaita ennakkotilaajia oli niin paljon. 😀

    1. Tai jos tarkkoja ollaan, niin tiedoitteen mukaan sivusto kaatui, koska kiinnostuneita oli niin paljon. Tilaajistahan ei puhuttu mitään. 😀

    2. No huh! Luulisi ihmisten jaksavan odottaa hetken, että puhelin saapuu myös muihin suomalaisiin verkkokauppoihin. Hinta on muualla kuitenkin yleensä Nokian Online Kauppaa halvempi.

Kommentointi on suljettu!