Samsung tuo ikäihmisille suunnatun puhelimen Venäjän markkinoille: C3060R

Samsung C3060R

Korealainen Samsung näyttää olevan ensimmäinen suuri matkapuhelinvalmistaja, joka tuo markkinoille niin sanotun senioripuhelimen. Yhtiön uusi Samsung C3060R -malli tullaan näkemään myynnissä kesäkuusta lähtien Venäjällä noin 190 dollarin hintaan. Puhelimen mahdollisesta leviämisestä esimerkiksi Eurooppaan ei ole vielä tietoa. Kysyntää Samsungin senioripuhelimelle varmastikin löytyisi.

Samsung C3060R -puhelimen varustukseen kuuluvat selkeä käyttöliittymä ja suuret näppäimet. Puhelimen valikoista on pyritty luomaan yksinkertaiset ja helppolukuiset muun muassa suurentamalla tekstien kirjasinkokoa.

Uutukaisen teknisiin ominaisuuksiin kuuluvat FM-radio, 1,3 megapikselin kamera ja 2,2 tuuman TFT-näyttö, jonka tarkkuus on 176 x 220 pikseliä. Puhelin on myös varustettu niin sanotulla SOS-näppäimellä.

Ikäihmisille suunnattuja puhelimia on aiemmin nähty lähinnä pieniltä valmistajilta. Yksi tunnetuimmista on Emporian seniorikännykkä, joka on saatavilla myös Suomessa.

Lähde: UnwiredView

1 kommentti

  1. Ikäihmisille voisi olla parempi suuriruutuinen kosketusnäyttö, jossa teksikoon voisi säätää tarvittaessa suuremmaksi. Sellaisen käyttö on loogisempaa kuin nappien avulla tapahtuva valikoiden käyttö.

Kommentointi on suljettu!