ViewSonic loikkaa älypuhelinmarkkinoille

ViewSonic logo

Tietokonenäytöistä ja televisioista tunnettu ViewSonic on kertonut aikeistaan lähteä mukaan matkapuhelinmarkkinoille. Yhtiön ensimmäiset mallit tullaan näkemään aluksi Kiinassa, mutta ne tulevat myöhemmin saataville myös Euroopassa ja Yhdysvalloissa. ViewSonic ei suostunut vielä kertomaan, milloin ensimmäinen puhelin tullaan näkemään myynnissä.

Yhtiö ei myöskään paljastanut tulevista puhelimistaan yksityiskohtia. Tiedossa on ainoastaan, että yhtiö tähtää 3G-markkinoille älypuhelimen voimin. Halpamalleja on siis luultavasti turha odottaa.

ViewSonicin tavoitteena on päästä haukkaamaan pala älypuhelinmarkkinoista, joiden ennustetaan kasvavan tänä vuonna jopa 11 prosenttia viime vuoteen verrattaessa. Markkinat ovat hyvässä vedossa, vaikka samaan aikaan matkapuhelinten kokonaismyynnin odotetaan laskevan tämän vuoden aikana selvästi.