Nokia Ovi Share -palvelu ei ole sittenkään tiensä päässä?

Ovi Share viesti

Päivitys: EngadgetMobilen pyytämän vastauksen mukaan Share-palvelun kehitystyö on lopetettu. Reutersin tieto asiasta näyttää siis olevan oikea.

Muutama päivä sitten nettiin levisi tieto, jonka mukaan Nokia olisi lopettamassa Ovi Share -palvelun jatkokehittämisen. Huhu perustui Reutersin saamiin tietoihin, joiden mukaan palvelu tulisi säilymään entisellään, mutta sen kehittämiseen ei tuhlattaisi enää resursseja.

Nyt vaikuttaa kuitenkin siltä, että tieto ei välttämättä pidäkään paikkansa. S60Blog-sivusto nimittäin kysyi asiaa Ovi-tiimiltä ja sai vastaukseksi yllä olevan sähköpostiviestin, josta käy hyvin selväksi, että palvelun kehitystä ei ole lopetettu.

On totuus mikä tahansa, niin varmaa on ainakin se, että Nokia on integroimassa puhelimiinsa tulevaisuudessa omien palveluidensa lisäksi myös kolmansien osapuolien kuvantallennus- ja kuvanjako-ominaisuuksia. Yhtiö kertoi asiasta lehdistötiedotteella huhtikuussa.

Lähde: UnwiredView

1 kommentti

  1. Tuntuisi kieltämättä aika ihmeelliseltä, jos kehitys lopetettaisiin, Nokia kun on panostanut niin paljon Ovi-palveluun. Share on Ovi on toki vain osa Ovi-palvelua.

Kommentointi on suljettu!