Nokia päivitti N96-mallin ohjelmiston versioon 20.050

Nokia on hiljattain julkaissut ohjelmistopäivityksen N96-mallille, joka tunnetaan versionumerolla 20.050. Kyseessä on varsin laaja päivitys, joka tuo korjausten lisäksi mukanaan myös muutamia uusia ominaisuuksia ja tuen niin sanotuille ääniteemoille, jotka mahdollistavat muun muassa akun tyhjenemisestä varoittavan äänen muuttamisen mieleisekseen.

Uuden ohjelmistoversion mielenkiintoisimpiin uudistuksiin kuuluu mahdollisuus saada sähköpostilaatikot näkyviin työpöydälle. Kyseessä on E-sarjan malleista tuttu ominaisuus, jonka ansiosta käyttäjä näkee työpöytää vilkaisemalla uusien sähköpostiviestien lukumäärän.

20.050-ohjelmiston kerrotaan sisältävän myös uuden version musiikkisoittimesta, parannuksia kamerakuvien laatuun ja päivitetyn FlashLite-version, joka parantaa yhteensopivuutta YouTuben kanssa. Täydellinen lista uuden version sisältämistä muutoksista löytyy täältä.

Lähde: Symbian-Guru

1 kommentti

  1. Moi,
    Mobiili TV hävisi.” Ohjelmaoppaita ei ole käytettävissä. Käynnistetäänkö sovellus ilman suoraa televisiolähetystä”?? ver. 20.050

    Revippä tästä sitten huumoria. Onko järkeviä ehdotuksia?? ( Kone on jo vaihdettu uuteen,huoltoon en ole vielä ollut yhteydessä em asian johdosta, vaihto johtui muusta syystä. )

Kommentointi on suljettu!