Windows Mobile 6.5 valmistui

WM 6.5 teemoja

Windows Mobile Dev Team on ilmoittanut virallisen Twitter-profiilinsa kautta, että Windows Mobilen seuraava versio on saatu valmiiksi. Windows Mobile 6.5 esiteltiin virallisesti helmikuussa, jonka jälkeen siitä on tihkunut tarkempaa tietoa hiljalleen.

Uusi versio muuttaa Windows Mobilen käyttöliittymää modernimpaan suuntaan ja tekee sen käytöstä helpompaa sormilla. Mukana on myös uusi Marketplace-ohjelmistokauppa ja parannettu versio Internet Explorer -selaimesta, josta löytyy nyt myös flash-tuki.

Vielä ei tiedetä, milloin ensimmäisiä Windows Mobile 6.5:llä varustettuja puhelimia tullaan näkemään markkinoilla. HTC:n uudet Touch PRO2– ja Touch Diamond2 -mallit saapuvat kauppojen hyllyille alkukesästä. Molemmista löytyy päivitysoikeus Windows Mobile 6.5 -versioon, joten on mielenkiintoista nähdä, kuinka pian uutukaiset saavat päivityksensä.

Lähde: EngadgetMobile

2 kommenttia

  1. Päivitykset tulevat todennäköisesti heti kesän jälkeen, mutta tarkkoja päiviä ei ole vielä tiedossa. Osaa WM6.5-palveluista, kuten My Phonea, voi käyttää myös 6.1:ssä.

Kommentointi on suljettu!