Windows Mobile -pohjaisen Samsung B7300 -mallin tiedot levisivät nettiin

Samsung B7300

Samsung on huhun mukaan tuomassa markkinoille edullisempaan hintapäähän sijoittuvan Windows Mobile -pohjaisen kosketusnäyttöpuhelimen. Tietojen mukaan kyseessä on Samsung B7300, jonka ominaisuuksista on jätetty pois muun muassa WiFi- ja 3G-yhteydet. Uutukainen ei siis soveltuisi esimerkiksi Internetin suurkuluttajille, mutta se voisi olla mainio käyttäjälle, joka tarvitsee datayhteyttä lähinnä sähköpostin käyttöön ja muihin kevyisiin toimenpiteisiin.

Samsung B7300 -mallin ominaisuuksiin kuuluvat EDGE, 3,2 megapikselin kamera, FM-radio, GPS, Bluetooth ja 3,2 tuuman kosketusnäyttö, jonka tarkkuus on 320 x 400 pikseliä. Puhelimessa on Windows Mobile -käyttöjärjestelmä, jonka päällä pyörii korealaisvalmistajan puhelimista tuttu TouchWiz UI -käyttöliittymä.

Puhelin on kooltaan 107,9 x 51,8 x 12,98 millimetriä ja se painaa 100 grammaa. B7300-mallin julkaisuajankohtaa eikä sen markkina-alueita tiedetä vielä.

Lähde: UnwiredView

2 kommenttia

  1. Onkohan kellään mitään vertailua noitten eri mobiili käyttisten toimivuudesta, lähinnä kiinnostaa että paljoko resursseja syö mikäkin.

  2. Plattojen suora vertailu on aika vaikeaa, koska arkkitehtuurit esim. moniajon, grafiikkapiirien yms. ovat hyvin erilaisia ja riippuu tietysti siitä millaisia reursseja mitataan. Windows Mobile -puolella yleensä päivitykset ovat ”vähentäneet” resurssien käyttöä ja mm. parantaneet akun kestoa. Toisaalta näyttöjen koot ovat kasvaneet yms.

Kommentointi on suljettu!