Uudessa iPhonessa OLED-näyttö, myyntiin 17. heinäkuuta?

Kolmannen sukupolven Apple iPhone -älypuhelimen sisältämistä uudistuksista nykyiseen malliin nähden on huhuttu jo useita kertoja. Tähän mennessä saatujen tietojen mukaan siitä pitäisi löytyä 600 megahertsin prosessori, 3,2 megapikselin kamera, 256 megatavua käyttömuistia ja 32 gigatavua tallennustilaa. Mukana pitäisi olla myös FM-radio ja sisäänrakennettu kompassi.

Viimeisimmät huhut vihjaavat, että myös näytön osalta olisi tulossa muutoksia. Puhelimesta pitäisi löytyä OLED-tekniikalla toteutettu näyttö, kertoo Applen laitteistopuolen kanssa läheisissä tekemisissä oleva henkilö.

Seuraavan sukupolven iPhonesta olisi nykyisen mallin tavoin tulossa myyntiin kaksi versiota, joiden erot löytyvät tallennustilan määrästä. Halvemmasta mallista tulisi löytymään 16 gigatavua tallennustilaa ja kalliimmasta 32 gigatavua.

Lähde: UnwiredView

5 kommenttia

  1. Tuleeko tämä nyt sitte suomeen 17. heinäkuuta?

    1. Siitä ei ole varmuutta. Jos päivämäärä kuitenkin osoittautuu oikeaksi, niin voisi kuvitella iPhonen tulevan myyntiin 17. heinäkuuta myös Suomessa.

  2. Toivottavasti tälle puhelimelle tulee myös autonavigointisovellus saataville.

    1. Luultavasti tulee, koska iPhone OS 3.0 tämän mahdollistaa. Autonavigointia voidaan siis odottaa uuteen iPhoneen ja myös iPhone 3G:n.

Kommentointi on suljettu!