Virallista: Palm Pre myyntiin 6. kesäkuuta

Pitkään odotetun Palm Pre -älypuhelimen virallinen myyntiintulopäivä Yhdysvalloissa on varmistunut. Puhelin tulee myyntiin yksinoikeudella Sprint-operaattorin kautta 6. kesäkuuta 199 dollarin hintaan, johon sisältyy kahden vuoden operaattorisopimus ja 100 dollarin hyvitysmaksu. Asiakkaan tulee myös valita mukaan datasopimus. Uutuuden voi hankkia itselleen Sprintin omista toimipisteistä ja muun muassa Best Buy– sekä Wal-Mart-liikeketjuista.

Julkaisupäivän yhteydessä puhelimelle tulee myös myyntiin Touchstone Charging Kit -paketti, jonka saa itselleen 69,99 dollarilla. Paketti sisältää latausalustan ja Touchstone-takakuoren Pre-puhelimeen. Niiden avulla Palmin uutuuden lataaminen onnistuu langattomasti.

Pre on Palmin uuden sukupolven älypuhelin, joka esiteltiin maailmalle tammikuussa. Puhelimen keskeisiä ominaisuuksia ovat uusi WebOS-käyttöliittymä, QWERTY-näppäimistö, WiFi, GPS ja 3,1 tuuman kosketusnäyttö.

Mielenkiintoista nähdä, miten Palm Pre otetaan markkinoilla vastaan. Se tulee varmastikin kokemaan kovan vastuksen Applen puolelta, jonka seuraavan sukupolven iPhone-mallin julkistuksen odotetaan tapahtuvan kesäkuun alussa.

Lähde: IntoMobile & Sprint

3 kommenttia

  1. Tulisi nyt Suomeen ja äkkiä. Tosin ennustaa huonoa, että tuon saisi ilman kytkyä täällä, jos rapakonkaa takana se ei ole mahdollista. Tuon laturin myyminen erikseen on asiakkaan kannalta erittäin harmillista, mutta bisnesmielessä varmaankin hyvä veto.

    1. Tuo laturin myyminen erikseen on tosiaan aika harmillista… Langatonta latausta kun hehkutettiin julkistuksen yhteydessä kovasti.. Nyt siitä sitten joutuukin maksamaan ekstraa.

    2. Eihän seilä rapakon takana saa varmaan maitoakaan ilman kytkyä…

Kommentointi on suljettu!