Palm Pren saatavuus heikkoa alussa

Palm Pre Touchstone

Palmin uuden Pre-älypuhelimen saatavuus Yhdysvalloissa tulee olemaan alussa heikkoa, selviää Sprintin toimitusjohtajan Dan Hessen antamasta lausunnosta Reutersille. Hessen mukaan puhelinta ei tulla julkaisun yhteydessä mainostamaan kovasti, koska sen saatavuus on heikkoa. Uutuus saapuu myyntiin Yhdysvalloissa 6. kesäkuuta.

Vielä ei tiedetä, kuinka kauan Pren saatavuus tulee olemaan huonoa, mutta ainakaan alussa sitä ei tule luultavastikaan riittämään kaikille halukkaille. On myös selvää, että Pretä on turha odottaa Euroopan markkinoille ennen kuin saatavuusongelmat Yhdysvalloissa on korjattu. Uutukaista voidaan hyvinkin joutua odottelemaan vanhalla mantereella aina loppuvuoteen asti.

Palm Pre on onnistunut saamaan markkinoilla aikaan paljon mielenkiintoa, mutta sen lanseeraus osuu pahasti päällekkäin uuden iPhonen kanssa, jonka julkistuksen uskotaan tapahtuvan jo 8. kesäkuuta. Osa analyytikoista pelkääkin Pren jäävän seuraavan sukupolven iPhonen jalkoihin.

Lähde: Reuters

1 kommentti

  1. Koska tietää, että iphone tulee varmaankin olemaan jatkossakin kytkypuhelin (vieläpä soneran), niin Pre hallitsee meikäläisen mielenkiintoa. Sitä kun voisin harkitakin.

Kommentointi on suljettu!