Kuvakaappauksia ja tietoa Palm Pren ohjelmista

Palm Pre kuvakaappauksia

Palm Pre saapuu myyntiin Yhdysvalloissa 6. kesäkuuta. Puhelimen ominaisuuksista on nähty jo muutamia videoita, mutta kovinkaan tarkasti sen ohjelmien toimintaan ei olla vielä päästy tutustumaan. Tilanteeseen on kuitenkin tullut hieman parannusta, kun Palm Goom -sivusto on julkaissut tietoa Pren nettiselaimesta, muistiosta ja tasks-ohjelmasta kuvakaappauksien kera.

Palm Pren nettiselainta kehutaan nopeaksi ja jopa iPhonen Safaria paremmaksi. Selaimen ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa suosikit, ponnahdusikkunoiden esto ja mahdollisuus pitää auki useita sivustoja yhtä aikaa. Kuvakaappauksien perusteella selain vaikuttaa erittäin hyvälle. Lisää Pren selaimesta pääset lukemaan täältä.

Muistio on visuaalisesti erittäin näyttävä ohjelma. Käyttäjä voi vaihdella muistilappujen värejä ja ohjelmalla onnistuu myös tekstin kopioiminen, liittäminen ja leikkaaminen. Lisää tietoa ohjelmasta löydät tämän linkin takaa.

Tasks-ohjelmassa käyttäjä voi listata tulevia tehtäviä. Tietojen mukaan tehtäviä voi lajitella erilaisiin listoihin, jotka helpottavat niiden seuraamista. Käyttäjä voi luoda esimerkiksi kauppalistan, jonne merkitään kaikki tarvittavat ostokset. Mukana on siis hieman perusohjelmaa enemmän toimintoja. Lisää ohjelman ominaisuuksista voit lukea Palm Goomista.

Palm Goom -sivuston julkaisemista tiedoista selviää myös, että Pre on varustettu automaattisilla päivityksillä ja varmuuskopioilla. Sivuston antamien tietojen mukaan puhelin varmuuskopio kaikki tiedot joka yö, jos käyttäjä on kytkenyt toiminnon päälle.

1 kommentti

Kommentointi on suljettu!