Ensimmäinen virallinen kuva Nokian Maemo-puhelimesta vuoti nettiin?

Nokia N900 huhu

Uutisoimme toissapäivänä huhusta, jonka mukaan Nokia suunnittelee tuovansa markkinoille Maemo-alustaan pohjautuvan puhelimen. Tietojen mukaan kyseessä on N810– ja N97-malleja muistuttava 3G-yhteyksin varustettu älypuhelin, johon viitataan huhuissa yleensä mallinimellä N900.

Asiasta ensimmäisenä uutisoi MobileCrunch, joka kertoi myös saaneensa kuvia laitteesta, mutta ei halunnut levittää niitä lähdesuojan takia nettiin. Sivusto julkaisi kuitenkin hahmotelman laitteesta, josta uutuuden peruspiirteet on havaittavissa.

Nyt nettiin on kuitenkin putkahtanut yllä oleva kuva, jonka arvellaan olevan ensimmäinen virallinen kuva Nokia N900 -puhelimesta. Kuvassa esiintyvä puhelin muistuttaa hyvin paljon aiemmin nähtyä hahmotelmaa N900-laitteesta.

Nokia N900 -älypuhelimesta huhutaan löytyvän muun muassa 3,5 tuuman kosketusnäyttö, QWERTY-näppäimistö, HSPA, WiFi, GPS, 32 gigatavua sisäistä muistia ja viiden megapikselin automaattitarkenteinen kamera.

Lähde: IntoMobile

2 kommenttia

  1. Mielenkiintoisinta olisi nähdä milloin Symbian hyppää niin paljon eteenpäin, että esimerkiksi N900 laitteen ominaisuuksista saataisiin kaikki irti. Nykyään alkaa Nokialla olemaan rautapuoli mielestäni hyvin kunnossa, mutta suurin kompastuskivi on Symbian. Parempaa odotellessa.

  2. Köh, Tässä N900 ku ei pyöri symbbari vaan maemo lintukka. 😉

Kommentointi on suljettu!