Lisää tietoa Palm Pren pikkuveljestä vuoti nettiin

Palm Eos esite

Toukokuun alussa nettiin levinnyt huhu WebOS-pohjaisesta Palm Eos -puhelimesta näyttää osoittautuneen oikeaksi. Puhelimesta on saatu pienen hiljaiselon jälkeen uutta tietoa yllä olevan kuvan muodossa, joka on otettu teleoperaattori AT&T:n sisäisestä materiaalista.

Palm Eos sijoittuu ominaisuuksiltaan ensi kuussa Yhdysvalloissa kauppoihin saapuvan Pren alapuolelle. Sen ominaisuuksiin kuuluvat HSDPA, A-GPS, kahden megapikselin kamera, neljän gigatavun sisäinen muisti ja 2,63 tuuman kapasitiivinen kosketusnäyttö. Prestä löytyy puolestaan muun muassa 3,1 tuuman näyttö ja kolmen megapikselin kamera.

Rakenteensa osalta Palmin uutuus on erittäin kompakti. Kokoa siltä löytyy ainoastaan 55 x 111 x 10,6 millimetriä, joten kyseessä on varsin ohut älypuhelin.

AT&T:n dokumentin mukaan Eos on tulossa myyntiin tämän vuoden toisen puoliskon aikana. Siitä kuullaan siis varmasti vielä lisää lähitulevaisuudessa.

Lähde: MobileCrunch

1 kommentti

  1. Siinä on puhelin, jonka voi sanoa olevan kaunis! Yksinkertainen ja sulavalinjainen, ja mikä tärkeintä, ohut. Ja jos Pre maksaa $199 kytkynä, niin tämä ei varmaan ole pahan hintainenkaan.

Kommentointi on suljettu!