Sony Ericsson Satio tarjoaa paljon ominaisuuksia tyylikkäässä paketissa

Sony Ericsson Satio

Sony Ericsson antoi maailmalle helmikuussa maistiaisia tulevasta huippuluokan kosketusnäyttöpuhelimesta, joka on tunnettu tähän asti koodinimellä Idou. Tänään puhelin esiteltiin virallisesti ja samalla sen lopulliseksi mallinimeksi on varmistunut Sony Ericsson Satio.

Sony Ericsson Satio tulee olemaan yhtiön tämän vuoden ehdoton lippulaivamalli. Se on ensimmäinen puhelin, joka kuuluu yhtiön uuteen Entertainment Unlimited -sarjaan ja pyrkii näin ollen tarjoamaan huippuluokan ominaisuuksia jokaisella osa-alueella.

Uutuuden yksi kiinnostavimmista ominaisuuksista on sen 12,1 megapikselin kamera. Pikseleiden lisäksi mukana on linssinsuojus, Xenon-salama, kasvojentunnistustekniikka, kosketuksella toimiva tarkennus, hymyntunnistustekniikka ja mahdollisuus liittää kamerakuviin paikkatietoja.

Sony Ericsson Satio

Sony Ericsson Satio -mallin etupuolelta löytyy 3,5 tuuman kosketusnäyttö, joka toistaa 16 miljoonaa väriä ja tarjoaa 640 x 360 pikselin tarkkuuden. Näyttö on samaa kokoluokkaa muun muassa iPhone 3G:n kanssa, mutta tarkkuuden osalta se hakkaa Applen älypuhelimen.

Puhelimen käyttöjärjestelmä on Symbian-pohjainen S60 5th Edition, joka löytyy muun muassa Nokia 5800 XpressMusic– ja N97-malleista. Sony Ericsson on kuitenkin muokannut käyttöliittymää huomattavasti Nokialaisia modernimpaan suuntaan, joten käyttökokemus tulee eroamaan niistä huomattavasti.

Sony Ericsson Sation muita ominaisuuksia ovat HSDPA, WiFi, A-GPS, FM-radio ja microSD-muistikorttipaikka. Puhelimesta löytyy valmiiksi ladattuna Facebook- ja YouTube-sovellukset, ja uutukaisen mukana toimitetaan kahdeksan gigatavun muistikortti.

Sony Ericssonin tuleva lippulaivamalli on kooltaan 112 x 55 x 13,3 millimetriä ja se painaa 126 grammaa.

Uutukainen tulee myyntiin vuoden viimeisen neljänneksen alussa mustana, hopeisena ja punaisena.

1 kommentti

  1. ”Sony Ericsson on kuitenkin muokannut käyttöliittymää huomattavasti Nokialaisia modernimpaan suuntaan, joten käyttökokemus tulee eroamaan niistä huomattavasti.”

    Onko tämä jostain lehdistötiedotteesta vai mistä. Nuo videot netissä ovat olleet aikamoista valikkosurffailua … myönnetään, että onhan siellä hienoja liukuja ja muuta silmä karkkia, mutta ”modernimpi” ei olisi sana jota käyttäisin.

Kommentointi on suljettu!