Sony Ericsson esitteli tyylikkään Aino-kosketusnäyttöpuhelimen

Sony Ericsson Aino

Sony Ericssonin kosketusnäyttöpuhelinmallisto sai eilen kaikkiaan kaksi uutta jäsentä, jotka ovat Satio ja Aino. Sony Ericsson Ainoa voidaan pitää hieman karsitumpana versiona Satio-lippulaivamallista, mutta siitä huolimatta kyseessä on erittäin mielenkiintoisilla ominaisuuksilla pakattu puhelin.

Sony Ericsson Aino on varustettu PSP-käsikonsolista tutulla Remote Play -ominaisuudella. Sen ansiosta puhelimella pääsee käsiksi missä päin maailmaa tahansa omalla PlayStation 3 -koneella olevaan mediasisältöön. Italiassa, Ranskassa, Espanjassa, Saksassa ja Isossa-Britanniassa käyttäjät pääsevät Remote Playn lisäksi käsiksi myös Play TV -palveluun, joka mahdollistaa muun muassa TV-kanavien katsomisen ja nauhoittamisen puhelimen välityksellä.

Uutukaisen keskeisimpiin teknisiin ominaisuuksiin kuuluvat HSPA, A-GPS, Bluetooth, WiFi, FM-radio ja kolmen tuuman kosketusnäyttö, jonka tarkkuus on 240 x 432 pikseliä. Puhelin on varustettu myös 8,1 megapikselin automaattitarkenteisella kameralla ja kuvausvalolla.

Sony Ericsson Aino

Ainossa on myös Media Home -sovellus, joka tekee tiedon synkronoimisesta tietokoneella olevalta Media Go -ohjelmistosta helppoa. Puhelin tarvitsee vain asettaa lataustelineeseen, jolloin se synkronoituu automaattisesti tietokoneessa olevaan uusimpaan mediasisältöön.

Sony Ericsson Aino saapuu kauppoihin vuoden viimeisen neljänneksen aikana mustana ja valkoisena.

2 kommenttia

  1. Miksi ne on tunkenut tuohon numeronäppäimistön. Hieno peli ja harkittavan oloinen jos se olisi qwerty.

Kommentointi on suljettu!