Sony Ericsson Yari -pelipuhelin on täällä

Sony Ericsson Yari

Japanilaisruotsalainen Sony Ericsson on esitellyt pelaamiseen keskittyneen Yari-liukukansipuhelimen. Se on yhtiön kolmas uutuus, Sation ja Ainon lisäksi, joka näki päivänvalonsa 28. toukokuuta pidetyssä julkistustilaisuudessa.

Yhtiöltä on nähty aiemminkin niin sanottuja pelipuhelimia, kuten F305, mutta nyt esitelty Yari vie kännykkäpelaamisen kuitenkin aiempaa pidemmälle. Sen kehutaan olevan ensimmäinen Japanin ulkopuolella myytävä puhelin, joka tukee eleohjausta peleissä. Puhelimesta löytyy myös erilliset pelinäppäimet.

”Yari on ensimmäinen eleohjattuja pelejä tarjoava matkapuhelin Japanin markkinoiden ulkopuolella”, sanoo Sony Ericssonin Suomen ja Viron myynnistä vastaava Jon Grundström.

Sony Ericssonin uuteen pelipuhelimeen on ladattu valmiiksi erilaisia liikeohjattuja ja perinteisiä pelejä. Yarissa on uutuutena pelikaruselli, jonka kautta pääse käsiksi kaikkiin peleihin suoraan työpöydältä ja voi selata ladattavaa sisältöä PlayNow-areenalla. Sisältöä voi tarkastella luokittain ja maksullisuuden perusteella.

Yarin muita ominaisuuksia ovat 3G-yhteydet, A-GPS, Bluetooth, FM-radio, microSD-muistikorttipaikka, viiden megapikselin automaattitarkenteinen kamera kuvausvalolla ja 2,4 tuuman QVGA-näyttö. Kokoa itse puhelimelta löytyy 100 x 48 x 15,7 millimetriä.

Uutukainen tulee myyntiin viimeisen neljänneksen alussa väreillä Achromatic Black ja Cranberry White.

3 kommenttia

  1. Ompa jotenkin vanhentuneen näköinen värkki jo ennen julkaisua

  2. Olihan tuossa SonyEricssonin C902:ssa jo mahdollista ohjata joitakin pelejä pelkästään puhelinta liikuttelemalla. Sehän on ainakin tavallaan ns. eleohjausta.

Kommentointi on suljettu!