Nokia Messaging nyt myös S60 5th Edition -puhelimiin

nokia-messaging-s60-5th-edition

Nokia on julkaissut ensimmäisen virallisen version Nokia Messaging -sähköpostisovelluksesta kosketusnäyttöpuhelimissa käytettävälle Symbian S60 5th Edition -käyttöjärjestelmälle. Sovelluksesta on aiemmin ollut saatavilla ainoastaan testiversio S60 5th Edition -puhelimille. Nyt julkaistussa valmiissa versiossa on korjattu bugeja ja sovellus on saanut kaksikymmentä kielivaihtoehtoa lisää.

Nokia Messaging on sovellus sähköpostin käyttöön. Tulevaisuudessa se tullaan integroimaan entistäkin tiiviimmin useisiin Nokian matkapuhelimiin. Ensimmäinen malli, josta sovellus löytyy valmiiksi ladattuna on Nokia E75.

Kosketusnäyttöpuhelimiin suunnatun Nokia Messaging -sovelluksen seuraava versio tulee tarjoamaan tuen HTML-viesteille ja APN:lle. Mukana on luultavasti myös ominaisuus, joka integroi sähköpostin kotinäkymään, jonka ansiosta uusien viestien määrän näkee suoraan työpöydältä. Ominaisuus on erityisen tuttu Eseries-puhelimista, mutta viime aikoina se on tuotu päivityksen kautta myös muutamiin Nseries-puhelimiin.

Seuraava versio saapuu ladattavaksi kesän aikana.

Lähde: IntoMobile