Nokia N97 myyntiin kesäkuun aikana

Nokia on ilmoittanut Nokia Conversations -blogissaan, että sen N97-lippulaivamalli tulee myyntiin maailmanlaajuisesti tämän kuun aikana. Puhelin saapuu kauppoihin kesäkuun aikana kaikkiaan 75 maassa, mutta tarkkoja päivämääriä eri alueiden osalta yhtiöllä ei ollut vielä antaa.

Nokian tuleva lippulaivamalli on ollut ennakkotilattavissa yhtiön omasta Online Kaupasta jo joitakin viikkoja. Hintaa N97:lle kertyy Nokian kaupassa 729 euroa.

Nokia N97:n keskeisimpiä ominaisuuksia ovat HSDPA, WLAN, A-GPS, viiden megapikselin kamera ja QWERTY-näppäimistö. Uutukaisesta löytyy myös tiivis Skype-integrointi ja työpöydälle asetettava Facebook-sovellus, joka keräsi kehuja Mobile-Reviewn testissä.

Jutun lopusta löytyy vielä video, jossa Nokia esittelee, kuinka N97-malli kootaan ja pakataan valmiiksi Salon tehtaalla.

2 kommenttia

  1. Aleksilla Nokian Flagshipstoressa oli keskiviikkona yksi laite käpälöitävissä. Kyse oli muusta kuin lopullisesta myyntiversiosta, kuemna, ääkköset ja stylus (”kynä”) puuttuivat ja laite oli off-line.

    Onnittelij itseäni ajat sitten tehdystä ennakkovatauksesta: tuntuma sekä fyysisen rakenteen että kosketusnäytön tuntuman kannalta ylivoimaisia Tubeeni verrattuna.

  2. opettele dr.blind Kirrrrrrjotttamaan että saaaaaaaaaaaaaaa jotain seeeeeeeeeeeeeeellllllllllllvvvvvvvvvvväääääääääääääääääää.

Kommentointi on suljettu!