Lisää tietoa Acerin huippuominaisuuksin varustetusta F1-puhelimesta

Acer F1

Acerin Windows Mobile -pohjaisesta F1-puhelimesta kuultiin ensimmäisen kerran jo maaliskuussa. Nyt uutuudesta on saatu lisää tietoa kuvien ja tarkentuneiden teknisten tietojen muodossa, jotka osoittavat, että kyseessä on yksi kehittyneimmistä Windows Mobile -pohjaisista puhelimista.

Acer F1:n sisällä tykyttää yhden gigahertsin Qualcomm Snapdragon -prosessori, joka huolehtii uuden Windows Mobile 6.5 -käyttöjärjestelmän pyörittämisestä. Ulkoisesti uutukainen ei tarjoa mitään erityistä, mutta on siitä huolimatta varsin tyylikkään näköinen paketti.

Puhelimen ominaisuuksiin kuuluvat HSDPA, GPS, WiFi, 3,5 mm:n kuulokeliitäntä, FM-radio ja 3,8 tuuman kosketusnäyttö, jonka tarkkuus on 480 x 800 pikseliä. Mukana on myös viiden megapikselin automaattitarkenteinen kamera ja LED-salama.

Huhun mukaan Acer F1 saattaisi löytyä osassa maailmaa kaupoista jo syyskuussa. Uutuuden hinnasta ei ole vielä tietoa.

Lähde: UnwiredView

1 kommentti

  1. Raudan ja teknisen ominaisuuksiensa kannalta vakuuttava puhelin. Harmi kun se on menty pilaamaan laittamalla käyttöjärjestelmäksi Windows Mobile 🙁 Jo tietokonepuolella Windowsista, sen tietoturvaongelmista ja työläästä ylläpidosta (esim. kaikki softat pitää asentaa manuaalisesti keskitetyn paketinhallinnan puuttumisen vuoksi sekä rekisteriä ja poistettujen ohjelmien rippeitä joutuu apuohjelmilla metsästämään ja poistelemaan). Näin ollen moni ei halua ongelmaista Windowsia kännykkään.

Kommentointi on suljettu!