Nokia esitteli taustamelun poistolla varustetut BH-905 Bluetooth-kuulokkeet

Nokia BH-905

Nokia on kaikessa hiljaisuudessa esitellyt uudet Bluetooth-teknologiaa hyödyntävät ja taustamelun poistolla varustetut BH-905-kuulokkeet. Yhtiö kuvailee uusien kuulokkeiden sopivan erityisen hyvin sekä musiikin kuunteluun että puheluiden tekemiseen.

Nokian BH-905-kuulokkeiden taustamelun poiston on kehittänyt laadukkaasta audioteknologiasta tunnettu Wolfson Microelectronics. Se koostuu kaikkiaan kymmenestä mikrofonista, joista kahdeksan keskittyy täysin ulkoisen melun vaimentamiseen ja loput puheen nauhoittamiseen. Tekniikan kehutaan takaavan kirkkaan ja selkeän äänen.

Kuulokkeiden muotoilussa on pyritty yksinkertaiseen tyylikkyyteen muun muassa ruostumattomasta teräksestä tehtyjen yksityiskohtien avulla. Siitä löytyy omat näppäimet sekä puheluita että musiikkia varten, joten esimerkiksi äänenvoimakkuuden säätäminen onnistuu helposti kuulokkeista käsin.

Nokia BH-905 -kuulokkeita voidaan käyttää sekä langattomasti että langallisesti.

Nokian uutuuskuulokkeet saapuvat myyntiin elokuussa. Kuulokkeiden arvioitu myyntihinta ennen veroja ja muita lisiä on 285 euroa.

1 kommentti

  1. Onkos kellään kokemusta toimivatko nämä Nokian läpät HTC:n android-puhelimessa? Nykyiset bh-214:t toimivat Nokialaisessa puhelimessa hyvin, mutta jostain syystä HTC:ssä pätkii ja android kaatuilee. En tiedä onko vika puhelimessa vai kuulokkeessa mutta lopputulos ei ole liikenneturvallinen. Pitäisi löytää hyvä handsfree/kuulokkeet. Onko kellään suositella..?

Kommentointi on suljettu!