Sony Ericsson esitteli C901 GreenHeart -puhelimen

Sony Ericsson C901 GreenHeart

Sony Ericsson esitteli tänään GreenHeart-toimintamallin ohella myös uuden C901 GreenHeart -puhelimen, jossa ympäristön kuormitusta on pyritty vähentämään useiden keinojen avulla. Uutukaisen hiilidioksidipäästöjen kehutaan olevan 15 prosenttia pienemmät kuin Sony Ericsson C902 -mallissa.

Sony Ericsson GreenHeart -puhelin sisältää sähköisen käyttöoppaan, joka korvaa tavanomaisen paperiversion ja vähentää näin paperin kulutusta yli 90 prosenttia sekä pienentää lopputuotteen kuljetuksen ympäristövaikutuksia pienemmän pakkauksen ansiosta. C901 GreenHeart -puhelimen kuoresta on valmistettu vähintään 50 prosenttia kierrätetyistä muoveista, ja siinä on optimoitu näytön valoanturi, joka säästää energiaa. Puhelin on maalattu vesiohenteisella maalilla, joka vähentää altistumista haihtuville orgaanisille yhdisteille (VOC).

Uutuuden mukana toimitetaan pienitehoinen EP300 GreenHeart -laturi ja MH300 GreenHeart -sankaluuri, joka on yksi vihreimmistä saatavilla olevista sankaluureista. Sen kovamuoviosista neljä viidesosaa on valmistettu jopa 100 prosenttisesti kierrätetyistä muoveista, mikä ylittää lainsäädännön ympäristövaatimukset selvästi.

C901 GreenHeart on varustettu WalkMate-sovelluksella, jonka avulla käyttäjät voivat toteuttaa puheensa paremmasta ympäristöystävällisyydestä vertailemalla kävelemäänsä matkaa samaan matkaan autolla kuljettuna.

Sony Ericsson C901 GreenHeart -puhelimen muihin ominaisuuksiin kuuluvat HSPA, viiden megapikselin kamera, Xenon-salama, Bluetooth, M2-muistikorttipaikka ja 2,2 tuuman näyttö.

Uutuus tulee myyntiin toisen neljänneksen aikana.