Laadukas videoarvostelu HTC Touch PRO2:sta

HTC Touch PRO2

Suomalainen Lasse Pulkkinen on tehnyt kattavan ja erittäin laadukkaan videoarvostelun uudesta HTC Touch PRO2 -älypuhelimesta. Kyseessä on kaksiosainen arvostelu, jonka ensimmäinen puolisko käsittelee muun muassa laitteen rakennetta ja QWERTY-näppäimistöä. Toisessa osassa keskitytään käyttöliittymään, kameraan, pelaamiseen, navigointiin ja videosuorituskykyyn.

HTC Touch PRO2 on Windows Mobile -pohjainen älypuhelin. Siitä löytyy muun muassa 3,6 tuuman VGA-näyttö, HSDPA, GPS, WiFi, Bluetooth ja 3,2 megapikselin kamera.

Arvostelun ensimmäinen ja toinen osa löytyvät YouTubesta.

1 kommentti

  1. Laite on nyt WM6.1, mutta päivitys Windows Mobile 6.5:een tulee heti kesän jälkeen. Mutta HTC on onnistunut ja nyt tuomaan mm. WM6.5 menuja yms. toimintoja tähän WM6.1 versioon, jolloin tikkua ei enää tarvita ja puhelinta voi käyttää sormella.

Kommentointi on suljettu!