iPhone 3G vs. iPhone 3G S

iPhone 3G vs. iPhone 3G S

Apple julkisti maanantaina iPhone 3G S -älypuhelimen, joka on jo kolmas kehitysversio Applen suureen suosioon nousseesta matkapuhelimesta. Kyseessä on varsin maltillinen päivitys, joka tuo mukanaan muutamia uusia ominaisuuksia, mutta ei mitään mullistavaa. Suurin osa ohjelmallisista uudistuksista on saatavilla myös alkuperäiseen iPhoneen ja iPhone 3G:n uuden iPhone OS 3.0 -päivityksen muodossa.

iPhone 3G S -mallin teknisiin parannuksiin kuuluvat kolmen megapikselin automaattitarkenteinen kamera, videokuvaus, kompassi, 7.2 Mbps HSDPA ja tuki Nike+:lle. Uutuudesta löytyy myös VoiceControl-puheohjaus, joka ei ole saatavilla aiempiin iPhone-versioihin. Puhelimessa on myös parempi prosessori, jonka tehokkuudesta yhtiö ei ole vielä tarkemmin kertonut. iPhone 3G S:n kehutaan kuitenkin olevan jopa 2 kertaa aiempaa mallia nopeampi.

2 kommenttia

    1. Ei ole. Apple sivulta lainattu: UMTS/HSDPA (850, 1900, 2100 MHz)

Kommentointi on suljettu!